Foren Foren

Prístavná ulica

Prístavná ulica, prepojenie - projekt

Threads [ Zurück | Weiter ]
Umschalten
V súvislosti s postupným rozširovaním siete cyklotrás a spájaním jednotlivých úsekov , predkladáme Vám  návrh riešenia  cyklotrasy , ktorá rieši prepojenie cyklotrasy  z Prístavneho mosta  a cyklotrasy na Prístavnej ulici. 

RE: Prístavná ulica, prepojenie - projekt
Antwort
13.02.13 08:18 als Antwort auf Michal Feik.
Z akého dôvodu je pred lávkou na Prístavný most, resp. pred odbočením na existujúcu cyklistickú komunikáciu smerom k prístavnej navrhnutá zvislá dopravná značka C12 Cestička pre vyznačených užívateľov - koniec príkazu?
Jej ukončenie je zbytočne metúce. Rampa lávky na Prístavný most slúži ako bezbarierový nástup na Prístavný most, vľavo pokračujúci cyklistický chodník značku C12 ukončuje automaticky, takže úplne zbytočne osadená značka.

Taktiež by sa hodila aj obhajobaukončenia cestičky pre vyznačených úžívateľov pred priechodom. Pokiaľ KDI nedalo takúto alibistickú požiadvaku je to tiež nezmysel - logický rozpor značenia, kedy zvislé značenie ukončuje cyklistickú cestu, ale vodorovné značenie vyznačuje priechod pre cyklistov. Takéto požiadavky typu "zosadni z bicykla" pred každým priechodom malo KDI, myslím si že v snahách "rozbicyklovania" Bratislavi, sme už trochu ďalej a takéto zbytočnosti, nie sú potrebné.

Ale každopádne chválim aktivitu, je to pomerne často využívaný a nedoriešený priechod - lokálna závada na trase. Možno by som ešte odporučil vodorovné značenie robiť čo najkvalitnejšie, čo najtrvácnejšie - aspoň teraz ked sú finančné prostriedky a dokonca sa stalo aj to, že z minulého roka sa nevyčerpali všetky. Kto vie kedy sa znova podarí taká jedinečná príležitosť vyhradiť taký objem finančných prostriedkov.

RE: Prístavná ulica, prepojenie - projekt
Antwort
13.02.13 16:45 als Antwort auf Michal Feik.
Naše pripomienky:

RE: Prístavná ulica, prepojenie - projekt
Antwort
13.02.13 17:03 als Antwort auf Cyklo koalícia.
Ďakujem za pripomienky, zajtra na Cyklokomisii si dohodneme termín uzávierky pripomienok a potom ich vyhodnotíme.