Diskusné fórum Diskusné fórum

Zóna Pribinova (so zákazom parkovania)

Zóna Pribinova (so zákazom parkovania) - projekt organizácie dopravy

Prepínač
Zóna Pribinova (so zákazom parkovania) - projekt organizácie dopravy

RE: Zóna Pribinova (so zákazom parkovania) - projekt organizácie dopravy
Odpoveď
6.5.2014 9:07 ako reakcia na Michal Feik.
Dobrý deň, mám dve pripomienky:
  • Prečo napr. na Grosslingovej ale Šafárikovom nám. nie je "zóna s plateným parkovaním" ale len "zóna s regulovaným parkovaním"? To znamená, že ak vojdem autom do BPS zóny cez Grosslingovu, nebudem musieť platiť nikde v Starom Meste za parkovanie?
  • Zóna pri Eurovea - vzhľadom na "vynachádzavosť" niektorých vodičov pri argumentácii proti pokutám, skúste, prosím, ošetriť aj situáciu, že človek vojde autom do garáže Eurovea od mosta Apollo a vyjde výjazdom smerom k Min. vnútra. V tomto prípade sa nemá ako dozvedieť, že je v zóne a šup ho rovno na chodník. Predpokladám, že bude trvať 2 týždne, kým začne týmto argumentovať Mestská polícia, prečo nemôže postihovať vodičov na chodníku na Pribinovej.

Ďakujem,

Ján Hefty

Po zhotovení cyklotrasy (Eurovea - most Apollo) vjazd do garáží od mosta Apollo nebude možný (ani technicky). Cyklotrasa je v štádiu výberu zhotoviteľa. Inak, ani dnes toto odbočenie nie je možné (aj keď to šoféri robia). Čiže potencionálny argument neobstojí.

RE: Zóna Pribinova (so zákazom parkovania) - projekt organizácie dopravy
Odpoveď
7.5.2014 8:20 ako reakcia na Michal Feik.
Zle som sa vyjadril. Je to ten vjazd do garáže, čo spomínate, ale auto príde poza SND, tiež je to tuším Pribinova ul., smerom od Čulenovej. 

JH

ano, treba doplnit znacku aj pri vyjazde z garazi pred ZUNO bankou, kde auta vchadzaju do zony v ktorej predtym nemuseli byt (ak vosli vychodnym vjazdom do garaze - od Ruzinova)

Ak bude súčasne realizovaný aj projekt Pribinova 2, tak začiatok pri výjazde z garáží nebude potrebný, pretože aj druhý vjazd bude ležať v totožnej zóne. Samozrejme, ak by sa mala realizovať len jedna časť zóny, tak je potrebné doplniť značku pri vjazde do/výjazde z garáže.